Amper


Aquest divendres el valor va marcar una clara senyal compradora, com es pot veure en el gràfic, l'última jornada ens deixà una llarga candle blanca, travessant de ple la tendència baixista a curt-mig termini que tenia el valor, ja havia esdevingut una resistència important ja que havia sigut tocada més de 5 vegades, ja sabem que la fiabilitat d'una ruptura és més gran quan més tocs hagi fet en el passat en la línia de reistència.


A més ha vingut acompanyada d'un increment de volum important. Un altre fet a destacar és la rutptura de la baixista que havia anat realitzant els últims mesos l'rsi. Els pròxims punts a batre els podem posar en 12,09, 12,47, 12,75 i el sostre del canal alcista que està a dia d'avui al voltant dels 14,10, però aquest ja seria un objectiu que hauríem de mirar en el futur si és possible aconseguir-lo o no, queda molt camí per endavant.

Un detall destacat és que ens les últimes jornades s'havia produit una acumulació important. Podem veure en el gràfic la gran quantitats de candle martell que hi ha, això és signe inequivoc de canvi de tendència de baixista a alcista.
L'stop de protecció el podem posar si perd els 11.10 al tancament.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojo que voy cargado.
Javier Tallada

Publica un comentari a l'entrada