Avanzit



Com no, sóc un de tants enconyats amb aquest valor. Des que Tallada va agafar les regnes de l'empresa la cotització no ha parat de donar alegries.

Des de la correcció a finals de febrer està en un moviment lateral a mitjà termini, de moment el valor no ha donat signes de continuar el sender alcista. Però amb la possible volta de l'Ibex35 i amb el carro de noticies noves que la rumorologia diu que han de sortir. Aviat podríem veure les el retorn de la montanya rusa espectacular. A Tallada li falta (almenys) una última ona a dibuixar.

Per continuar amb aquest camí alcista primer s'haurien de batre els 7.55 i seguidament els 7.80, 7,85 zonals. Si superés aquesta última zona donaria una clara senyal de compra sempre i quan el volum de les sessions de superació de la zona fos molt superior a la mitja de les últimes sessions, això donaria fiabilitat al moviment. La propera zona de resistència serien els 8.75, però d'aquesta ja en parlarem més endavant, l'objectiu final seria el sostre del canal alcista a mig termini.

Per altra banda, hem de recordar que Avanzit ara mateix té un PER molt alt, i tot el que estem dient aquí, només té sentit des del punt de vista tècnic, ja que Avanzit en qualsevol moment ens pot jugar una mala passada tal i com ho han fet Astroc i Fersa.

Una zona de suport important haurien de ser els 6.90 i els 6.20.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada