Iberdrola


No ens hem d'oblidar del sector energètic. Tot i que sembla que el culebrot Endesa ha arribat a la seva fi, ara podrien obrir-se nous fronts, un del implicats pot ser Iberdrola. Últimament la plana major de l'empresariat espanyol s'ha fet amb un no despreciable paquetó, trobem a Florentino i la Koplo com els últims que han incrementat la seva participació.

Des del punt de vista tècnic veiem que està consolidant l'última pujada d'importància, i avui sembla que ha despertat amb un atac cap a la zona dels 38.67 i 38.89, màxims relatius. Seria important poder superar-los i situaríem el proper objectiu a la part alta del canal alcista començat el maig de l'any passat. Aquí el valor haurà d'agafar molt empenta per poder atravessar la línia blava i posteriorment intentar transitar pel canal paral.lel superior, iniciat a finals de setembre del 2006. El volum important de finals d'abril podria fer-nos ser optimismes a l'hora d'aconseguir els objectius esmentats.

Si no pogués amb el sostre podria tornar a rebotar a aquesta línia intermitja paral.lela del canal, començat a principis d'abril.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada