Ibex35


Doncs sembla que l'Ibex està intentant dibuixar una figura de volta, de fet ja l'ha realitzat, podem veure un potent martell deixat el dijous passat, la sombra va arribar fins al retrocés del 61.8% de Fibonacci que a més està molt a prop del canal alcista creat a partir del juny passat i també amb el 23.6% de retrocés del mateix periode.

Les borses en general i l'ibex en particular està dèbil i amb divergències. Malgrat això, donarem un vot de confiança i segurament podrem arribar a màxims, superar-los ja serà un altre cantar. Quan els yankees frenin, ves a saber que pot passar amb el nostre selectiu.

Des del meu punt de vista per superar màxims és imprescindible trencar la divergència baixista formada en l'indicador rsi.

Els sectors immobiliaris han lastrat l'índex, però amb l'immensa quantitat de moviments corporatius (opas, fusions i rumors) sembla que aquí pot seguir la festa per un periode. Als Estats Units i Europa en general aquesta abundància de moviments corporatius està portant a tancar dia rera dia en verd.

A continuació deixo un video del blog PutaBolsa en què analitza l'últim article de Cárpatos publicat a Bolsamania. Crec que és molt interessant, analitza els moviments tan dels Insiders, Mans fortes i Mans dèbils. Segons sembla tots els grups estan venent, i això és molt extrany, ja que tots els indexs estan pujant!! El dow cada dia tanca més alt, i sembla que tot és culpa de la gran liquidesa en la que estem immersos als temps actuals i que porta a les empreses a opar, autocartera, etc.

http://putabolsa.blogspot.com/2007/05/crpatosal-cierre-05052007.html




Aquí també deixo el gràfic de l'ibex futur, podríem dir que està tenint el mateix comportament que l'ibex, no hi ha molt més a remarcar.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada