Sovereign Bank



El banc que pretén controlar Botín en la seva totalitat va començar 2007 dins d'una tendència lateral que l'ha portat durant en aquests últims mesos a transformar-se en una lateral-baixista.
Hem marcat aquest canal baixista de vermell. La veritat és que el gràfic no dóna per ser optimistes. Anem a entrar en detall.


En aquests últims dies s'ha intentat de manera fallida sobrepassar el sostre del canal baixista iniciat el febrer. Ara mateix està en un moment clau, la sessió del dijous va deixar una candle envolvent baixista que deixà el preu de tacament en el suport de 24 euros, en la sessió del divendres va intentar rebotar però sense molta força. Està a punt de trencar pel sostre del canal baixista o pel suport que té en els 24 euros. Des de fa un mes aquest suport ha sigut ningunejat més d'un cop, però encara és un suport clau a Sovereign.


Si indaguem en altres dades que no són el preu viem que el volum s'està secant, indicador que en no moltes sessions s'ha de resoldre l'enigma de trencament per amunt o per avall.


Un indicador que ens pot donar unes pistes molt valuosos (i preocupants) és el MACD, des d'octubre on va realitzar una pujada molt important, està donant divergències baixistes, si ara mateix haguéssim d'apostar pel trencament d'un dels dos, ho faríem pel suport dels 24 euros.


El pròxim suport el tenim sobre els 23 euros, que correspon al gap diari que es podruí l'octubre passat.


En les pròximes sessions, quan hagi trencat, segurament tornarem a posar el valor en candelera per analitzar els propers moviments del preu en el valor.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada