Apple, contracorrent


Per fi avui ha confirmat la senyal de canvi de tendència d'alcista a baixista en el curt termini. Com podem veure la baixada s'ha aturat just a la base del canal per on transita des de fa un mes i mig.

Donat que la pauta de canvi (candle d'ona alta, home penjat i candle llarga negre) ve acompanyada d'un gran volum, podríem està davant d'un canvi de tendència de més calat. Més encara si veiem que ha fa ara dues sessions va tocar el sostre del canal alcista a llarg termini i en les dues últimes sessions alcistes del nasdaq el valor no ha acompanyat a l'índex tecnològic.

Per aquest motiu, ens tirem de cap a obrir la nostra cartera bearish i apple passa ser el primer valor vengut, en aquest cas, a 120,19 dòlars. Com que és una aposta arriscada posarem un stop de pèrdues ajustat, en aquest cas al 50% d'aquesta última candle baixista que coincideix amb el sostre del canal alcista a mitjà termini.

L'objectiu, molt ambiciós, el posarem en els últims màxims històrics, els obtinguts en el mes de gener, que també coincideix amb un gap d'escapament alcista deixat a finals d'abril. Si traduim l'objectiu en preu ens dóna 97,80 dòlars.

Com que hi ha diferents suports fins a aquest preu, haurem d'està atents cada vegada que el valor s'acosti a un d'aquests suports.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada