Apple, estratègia fallida


Com ens podem fixar, l'estratègia en aquest valor ha sigut fallida, és possible que la precipitació hagi sigut la causa del fracàs.
Com podem veure el valor no va poder trencar le primer suport que tenia a l'abast, els 116.53. Immediatament el valor ha reprès la intacta carrera alcista. El fet és que la candle llarga negre no ha sigut el mínim escull per finalitzar la sessió d'avui molt proper als màxims d'aquesta candle. La fortalesa del valor aquestes dues sessions es pot veure pels dos gaps consecutius deixats a l'alça.

Tot i això, hem de ser fidels al nostre mètode i tancar l'operació. Ara ens podem trencar el cap si l'stop hagués estat més sensat posar-lo en els màxims, o haver entrat en el valor només si hagués trencat els 116.53. Però ja està fet, ara només cal analitzar quins han sigut els errors i aprendre d'ells.

És possible que la venda que vam fer no fos precisament idònea, ja que el valor només estava parant per alleugerir indicadors de sobrecompra, per tal de posteriorment reprendre el sender alcista i intentar superar el sostre d'aquest canal

Així queda la cartera bearish.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El runrun es que con enric de vacances la accion se dispara.

Unknown ha dit...

Si, totalmente de acuerdo, habrá que reanudar la apertura de posiciones cortas cuando vuelva a pisar las oficinas de Silicon Valley...

Publica un comentari a l'entrada