Inbesos, distribució?



En aquestes últimes tres sessions hem vist unes candles interessants a partir d'una explosió alcista, anem a analitzar la situació.

El valor té un clar suport en els 17.13 euros, que ja s'ha utilitzat 3 vegades, de fet en la última vegada va ser l'inici de la tornada alcista.

La sessió del 7 de desembre va marcar una "Llarga Ombra Superior" fet que marca una possible distribució en el valor, aquesta ombra superior és una potent resistència. Podem veure que al dia següent tot i deixar una candle alcista la sessió no va ser capaç de superar els màxims anteriors; a més aquest moviment alcista no ve acompanyat per l'increment de volum.

En la sessió d'avui se'ns deixa una clara "Coberta de Núvol Obscur" que pot indicar-nos que aquesta última escapada alcista sigui foc d'encenalls.

Si s'està posicionat en el valor, la recomanció és desfer posicions llargues si el valor perd els 17.13 euros. Per dalt és difícil definir les zones on es pogués entrar en el valor, per culpa del càstig rebut en els últims mesos. Si ens haguéssim de mullar vagament podríem posar compra en la ruptura clara de la directriu baixista.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada