Colonial, refem estratègia


Veient el gràfic, podríem pensar que qui estigui comprat en el valor, a dia d'avui deu està atònit i pedrificat sense saber què fer. Porta en poques sessions una sangria espectacular. Avui a fi de sessió ha aconseguit un nou mínim a 1.27 euros.

Només l'enorme sobrevenda podria salvar momentàneament el valor amb un rebot tècnic. Si ens fixem en el volum podem veure que des d'aquella jornada rècord dels 77 milions de títols, s'han aconseguit nivells que superaven totes les jornades anteriors menys la del fatídic dia.

Com sabem, tenim una estratègia oberta en el valor, doncs bé, podem observar que la línia blava de tendència alcista de llarg termini ha sigut trencada amb solvència, i per tant, ara podrà ser el nostre stop de pèrdues. També els 1.30 han sigut violats, per tant el nostre proper objectiu seran els 0,96 euros, un antic màxim històric que es remonta a setembre de 2003.

Recordem com hem de primar la màxima tallar a temps les pèrdues i deixar córrer els guanys. I això és el que estem intentant fer, sense presses, ens anem marcant nous objectius.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada