FED deixa els tipus a l'1%

La Reserva Federal dels Estats Units ha retallat en mig punt els tipus d'interès oficial fins deixar-los a l'1%. Un intent més de desencallar la situació actual d'estrangulament del crèdit. A més, amb l'empitjorament de la situació econòmica, augment de l'atur i entrada en recessió, es tem que hi hagi el perill de caure en la deflació.

Des del 2003-2004 no vèiem els tipus a aquest nivell, amb els tipus a l'1% ara ja queda poc joc per utilitzar aquesta eina una vegada més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Se'ls hi estan acabant els cartuxos. A mi, la situació em fa molt de respecte. Ja no es tracta només dels bancs, ara es tracta d'estats. Han començat amb Islàndia, ara Hongria i Ucrania, i ja veurem...

Referent al post anterior, jo treballo amb les MM d'en Weinstein (30 i 10 setmanals), i en setmanal, el DOW té la MM30 a 11500 encara no, que de moment és una quimera pensar que s'hi arribarà.

Gràcies per el teu treball amb el blog

Unknown ha dit...

Tens tota la raó respecte a que és preocupant veure com entren en bancarrota estats com Islàndia i Hongria. Precisament avui llegia que a l'FMI se'ls hi estan acabant els recursos, ara mateix es veuria incapaç de salvar països com Turquia o Argentina.

Ah!! La MM30 setmanal de Weinstein, un valor segur!

Gràcies pel teu treball també, encara tens en draft el post del video del "60 minutes" sobre els CDS? Semblava interessant.

Anònim ha dit...

No, el 60 minutes ja no el tinc amb el draft. Però el tinc al vodpod. El volia posar en un post, però no me'n vaig sortir. N'hi havia una còpia al youtube, que sí que em sortia al post, però el vídeo era de poca qualitat. Miraré un dia d'aquests si en trobo algun amb més qualitat d'imatge.

Publica un comentari a l'entrada