Sovereign Bank, última esperança


Per realitzar aquest anàlisi ens servirem del gràfic setmanal, amb el qual podem veure quins poden ser el objectius en el llarg termini.

Com podem veure en el gràfic, una vegada perduda la directriu alcista principal i la mitja de 200 sessions, encara li quedàven un parell de canals a mig termini que podien reconduir la cotització del valor. Però aquesta última candle ha sigut devastadora i ha trencat els dos canals en una sola setmana, fins i tot ha arribat a tocar el suport horitzonal dels 19.28$.

Ara mateix només queda com a suport un mínim (19.28$) realitzat a l'abril del 2004. Aquest és un dels límits que marca el canal lateral per on transita l'acció des de fa 3 anys. Si perdés aquest suport, hi hauria moltes butlletes per anar a parar a l'entorn dels 16 dòlars (15.87$ exactament), que corresponenen a un antic màxim relatiu.

Hem de destacar que el MACD setmanal ja fa força temps que ha entrat en terreny negatiu, un indicador més que pot deixar entreveure que la tendència baixista pot haver-se instal.lat en el valor durant molt de temps. Però no adelantem aconteixaments, ja que en aquests moments el valor encara està en lateral en al llarg termini, però això sí, a curt i a mig està baisista.

2 comentaris:

merca ha dit...

vamuuus... en resum, que pinten bastos!

Unknown ha dit...

Cal dir que hi ha un altre suport important en els 19.11$, que corresponen a un gap setmanal d'escapament alcista; qui no es consola és perquè no vol. En el comentari no ho havia mencionat.

Publica un comentari a l'entrada