Euro/Dòlar, en busca de la directriu llarga


Una vegada perdut el canal a mig termini per on transitava el canvi euro/dòlar des de ara fa un any, s'ha precipitat amb potència cap una referència històrica, l'anterior màxim, que data de l'any 1992.

Una altre dels objectius del canvi podria ésser aquesta directriu alcista a llarg termini vigent des del 2002.

En aquests preus el canvi s'hauria d'estabilitzar, i una vegada decidit continuar la tendència alcista o pel contrari trencar la directriu i iniciar una nova empenta cap a l'apreciació del dòlar.

Petroli, correcció finalitzada?


De moment està respectant elegantment el canal alcista, ara és hora de decidir-se, si tornar a atacar del costat alcista cap al sostre del mateix canal, o si continua amb aquesta correcció baixista, que segurament portaria al barril a veure els 100$.

Leopoldo Abadía, la crisis Ninja

A aquest ex-professor d'IESE s'ha convertit en mediàtic just va jubilar-se, mitjançant aquest Diccionari de termes econòmics ha aconseguit l'atenció arreu del món.

Leopoldo Abadía a En Minoria a Rac1 (25/08/2008)Intervenció de Leopoldo Abadía al programa En Minoria a Rac1. Ens ofereix una una visió més del què és la crisis subprime d'Estats Units i que està afectant ja a tot el globus. Ell denomina aquesta crisis com la Crisis Ninja (No Income, No Job, (and) no Assets).