Sovereign Bank, proper a fallida


Ara fa dues sessions Sovereign va perdre dues parts del seu valor borsari. Una davallada d'aquesta mena, en un sol dia, és mala indicadora, i més per un banc. Ja sabem que els rumors sobre un banc poden crear la seva descapitalizació, per culpa del pànic dels seus clients.

Ara mateix Sov està digerint la brusca baixada amb fortes oscilacions amunt i avall, o sigui, molta volatilitat.

Les referències per dalt les trobem, en primer lloc, en aquesta directriu baixista que una vegada violada crea resistència. Si aconseguís superar aquesta directriu les següents resistències difícils de superar seran els 5.58 dòlars, últim mínim històric, i els 6.24, antic mínim històric.

Si haguéssim de posar un stop a les pèrdues, no hi ha més remei que posar-lo en el mínim de la fatídica sessió. Si en el tancament de sessió perdés la referència dels 2.92, no només la situació de la cotització s'agreujaria, sinó també la possible solvència del banc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

il-lusiò i desencís:

il-lusió per tornar a llegir les seves cròniques, desencís per la poca fe que té a SOV. Jo aguanto i somio amb les accions a 40$. avui ja a tocat els 6,14...

Unknown ha dit...

Si demà definitivament aproven el pla, Soverign pot pujar més. Tot i que segurament el si ja està descomptat, motiu de què avui vagi contracorrent. Si Sov aconsegueix aguantar els 6 dòlars, molt bona senyal.

Publica un comentari a l'entrada