Daniel Estulin, destrucció de la demanda

Daniel Estulin a Versió Rac1 (25/11/2008)



El Club Bilderberg, és una conferència anual on es reuneixen els homes més rics i poderosos del món. Daniel Estulin, mitjançant suposades informacions verídiques d'aquest grup ha deixat imprès en una sèrie de llibres les maquiavèliques estratègies d'aquest clan per tenir controlat i sotmetre a tot el món als seus interessos.

Les últimes mesures adoptades pel Club Bildelberg ha sigut destruir la demanda mundial provocant l'actual crisis que estem patint. La seva intenció és, davant l'escassetat de l'energia, conservar part d'aquesta energia per fer-ne un ús elitista només a l'abast de la gent rica i poderosa.

Una de les estratègies més rocambolesques, que exposa Estulin, és el control del preu de petroli per enfonsar països enters. Elevant els preus fins els 150$ es volia aconseguir enfonsar el creixement imparable de l'immensa Xina. Com que una pujada en els preus del petroli enforteix a Rusia, ja que posseix gran part de les reserves mundials de cru, el Club Bildelberg acte seguit, fa caure en picat fins els 50$ el barril per perjudicar Rusia.

Una altre història interessant, segons Estulin, és que Michelle Obama forma part del CFR (Council On Foreign Relations), que segons ell és el govern real d'Estats Units a la sombra. De fet, Barack Obama primer va ser elegit i beneït pel Club Bilderberg, i posteriorment pel poble.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada