Santiago Niño Becerra, Espanya cap al 30% d'atur

Santiago Niño Becerra a Versió Rac1 (17/02/2009)Intervenció de Santiago Niño Becerra al programa Versió Rac1 de Toni Clapés, aprofita per presentar el seu nou llibre "El crash de 2010".

Carles Torrecilla, el tipus d'interès (III)

Carles Torrecilla al Món a Rac1 (12/02/2009)Intervenció de Carles Torrecilla al programa El Món a Rac1 de Jordi Basté en la seva secció "Economia de butxaca" o "Economia d'estar per casa".

Tercera i última entrega de Carles de Torrecilla sobre el tipus d'interès. Una vegada més, els oients exposen els seus dubtes.

Carles Torrecilla, el tipus d'interès (II)

Carles Torrecilla al Món a Rac1 (05/02/2009)Intervenció de Carles Torrecilla al programa El Món a Rac1 de Jordi Basté en la seva secció "Economia de butxaca" o "Economia d'estar per casa".

Segona entrega de Carles de Torrecilla sobre el tipus d'interès. Gran quantitat d'oients tornen a exposar els seus dubtes.

Leopoldo Abadía, la crisis Ninja (II)

Leopoldo Abadía a En Minoria a Rac1 (29/01/2009)

Intervenció de Leopoldo Abadía, autor de la teoria sobre la crisis Ninja, al programa de Toni Clapés Versió Rac1.

Aboga per ser optimista davant la crisis, tampoc s'ha de fer una crida al consum desmesurat però sí portar un nivell de vida normal segons les possibilitats de cadascú.

Explica que no només amb acomiadaments s'ha de combatre la crisis, de fet en molts casos pot ser contraproduent, ja que són en moments com aquests quan s'ha d'oferir un producte/servei de qualitat i una bona atenció al client.

També incideix en què s'ha de canviar la cultura financera, els productes financers han de ser fàcils d'entendre, mai s'ha de comprar un producte financer que no s'entengui.

Carles Torrecilla al Món a Rac1 (29/01/2009)

Intervenció de Carles Torrecilla al programa El Món a Rac1 de Jordi Basté en la seva secció "Economia de butxaca" o "Economia d'estar per casa".

En aquesta ocasió Carles Torrecilla explica d'una forma entenedora què és el tipus d'interès. La major part del programa el dedica a consultes dels oients sobre temes hipotecaris.

Sala i Martin, World Economic Forum de Davos

Sala-i-Martin a Versió Rac1 (28/01/2009)

Xavier Sala Martín explica què és el Fòrum econòmic mundial de Davos i comenta l'intervenció que protagonitzarà. En el Fòrum presentarà la seva aposta per rebaixar els impostos en comptes de realitzar un augment de la despesa pública.

Jordi Goula, Zapatero a "Tengo una pregunta para usted"

Jordi Goula a Versió Rac1 (27/01/2009)

Jordi Goula i l'equip de Rac1 analitzen l'intervenció de Jose Luis Rodríguez Zapatero al programa de Televisió Espanyola "Tengo una pregunta para usted".

Carles Torrecilla, classe mitjana (II)

Carles Torrecilla al Món a Rac1 (22/01/2009)Intervenció de Carles Torrecilla al programa El Món a Rac1 de Jordi Basté en la seva secció "Economia de butxaca" o "Economia d'estar per casa".

En aquesta segona part dedicada a la classe mitjana, Carles Torrecilla fa una acurada descripció d'aquest nivell social. Els principals trets són:
  • En el món professional no volen agafar responsabilitats.
  • No són emprenadors.
  • Valoren molt l'oci.
  • Són exigents com a consumidors.
  • Cultura de grup, no són individualistes.
  • Van a manifestacions.
  • Prefereixen opinió d'un igual a la d'un expert.
  • Oficis més usuals: funcionari, banca, administració grans multinacionals...
  • Nivell cultural mig-alt.