Ibex35, jornada de claudicació?


Aquest Ibex porta una baixada molt pronunciada i sense cap parada, per tècnic sembla que ha de rebotar en les properes sessions.

Si ho mirem des del punt de vista tècnic, podem veure que avui ha intentat visitar la zona dels 13.600, els baixistes van posar-se les botes ahir i avui ja no tenien força per fer més. Això ha fet que hi hagués força indecisió i volatilitat en la jornada, dibuixant una candle d'ona alta, que pot marcar un canvi de tendència en el curt termini.

Aquesta candle ve acompanyada d'un gran volum, podria indicar la capitulació final dels petits inversors, i quan es produeix aquest moment, com no, el mercat comença a pujar.

Podríem veure un rebot per tal de fer un pullback a la directriu perduda de llarg termini. Per aquest motiu, anem a cenyir més l'stop i aprofitem aquesta directriu perduda, com a objectiu, de moment mantenim els 13.600. Recordem que quasi sempre, si podem posar un stop cenyit, és millor que ens tiri el mercat mitjançant aquest stop que no pas executar les nostres pròpies accions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada