Avanzit, cap al Pull-Back


Després de què en els primers compassos de sessió la cotització arribés quasi en l'objectiu de la projecció de ruptura del HCH, el valor ha fet una volta de tendència amb potència. Ha format una pauta penetrant amb un volum considerable. Suficient per ser creible. És possible que estiguem en el principi del pullback al neckline.

Com que avui celebrem que estic fora de mercat -sóc una mà molt dèbil- inauguro una cartera virtual que no seguiré en real. M'he adonat que necessito un temps de reflexió per provar tot els conceptes apresos aquest temps. Necessito fer-ho, perquè sinó en quatre dies estic sota un pont amb quatre cartons.

El primer valor a entrar en cartera és Avanzit, valor molt especial, amb ell em vaig iniciar. Donarem per bona aquesta pauta penetrant i suposarem que l'objectiu és el neckline del HCH.

Aquí deixo la cartera, Avanzit està dins la cartera Bullish, és possible que en un futur s'inauguri la cartera Bearish.

El funcionament de la cartera és idèntic al que ha desenvolupat Antonio de LaBolsaPorAntonomasia. Em permeto la llicència de prendre-li la idea.

A la meva cartera la nombrarem Loko Trading.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada