Fersa, AK imminent


Fersa entra a Loko Trading (Bearish). Algú pot pensar que és agosarat incloure-la en la cartera baixista sense que el valor hagi tancat la finestra alcista que té en les proximitats, o sigui, que el valor tanqui sessió per sota de 10.08. Doncs la veritat és força arriscat, però ara donaré els meus motius pels quals crec que hi ha raons suficients com per pensar en una tendència baixista en el curt termini.

Primer de tot, avui acaba de perdre els 10.75 euros, el 50% de la llarga candle negra. També ha perdut la directriu per on circulava la cotització des de la remontada a partir dels 7 i llargs euros.

A més, la setmana que ve comença una AK amb el preu de sortida molt alts, hem de tenir en compte que la prima és de 4 euros i l'ampliació és 1x1!

Molt de diner a posar sobre la taula per tal que el dret no s'enfonsi. I no parlem del PER, perquè com a tècnic en aquesta mena de detalls servidor no ha d'entrar.

Venda en 10.53; deixarem l'objectiu obert, hi ha la possibilitat que perdi els mínims històrics des del debut al coninuu; i marcarem l'stop de protecció de compra en els 11.51 al tick.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada