Sovereign Bank


Sovereign realment està en un moment delicat. Com podem veure en el gràfic setmanal, el valor està a punt de provar la base del canal alcista iniciat el 2001. Des del 2004 el valor es troba en una fase lateral, i en les properes sessions, pot provar la fortalesa del mencionat canal.

La seva pèrdua podria dur el valor al suport 21.77. En aquests moment podem veure que el suport 23.06 està funcionant a la perfecció, ja s'hi ha recolzat unes quantes vegades.

Si ens fixem en el gràfic diari, podem observar que el preu està transitant per un canal baixista a curt termini una mica menys accelarat. En les properes sessions el valor haurà de decidir a qui fer cas, si al canal baixista a curt-mitjà termini o a aquest canal alcista a llarg termini.

Per donar més dades, podem dir que el MACD setmanal està donant una senyal d'alarma pels alcistes. En els últims anys aconseguir nous màxims en el preu no ha comportat la correspondència de nous màxims en el MACD. Per aquest motiu podem dir que existeix una divergència baixista a llarg termini.

El temps en forma de pas de sessió en sessió dicatarà sentència.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

First!
No entenc res?

Publica un comentari a l'entrada